skip to Main Content

Over van der
Veer Legal

Remco van der Veer (1971)
Verkorte CV, klik hier.

Na mijn studie Notarieel Recht ben ik ruim negen jaar werkzaam geweest op de Rotterdamse en Londense vestigingen van het internationale advocatenkantoor NautaDutilh. In een algemene ondernemingsrechtelijke praktijk temidden van advocaten en fiscalisten waren mijn voornaamste werkgebieden: overnames, (her-)financieringen & zekerheden, fusies, algemeen ondernemingsrecht en onroerend goed.

Na een periode in Londen, een wereldreis en terugkomst op kantoor Rotterdam ben ik mij gaan richten op een carrière buiten de juridische adviespraktijk. Er volgde een scala van mooie internationale ondernemingen: ASML (Veldhoven), DAF Trucks (Eindhoven), Samsung Electronics Benelux (Schiphol en Brussel), Lumileds (een Philips spin-off – met hoofdkantoren op Schiphol en in San José) en Kiadis Pharma (Amsterdam).

Na ruim 20 jaar gecombineerde ervaring in de internationale advocatuur en het internationale bedrijfsleven ben ik in de zomer van 2018 gestart met Van der Veer Legal.

Bij Van der Veer Legal zet ik niet alleen mijn jarenlange ervaring als veelzijdig jurist in. Ook mijn kwaliteiten als ondernemer én mijn Brabantse roots komen van pas. Nauwkeurigheid en deskundigheid zijn volgens mij niet de enige essentiële eigenschappen voor een goed ondernemend jurist: gezelligheid, relaties bouwen (en onderhouden!) en gastvrijheid zijn net zo onmisbaar voor een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Jurisme niet als doel, maar als een middel om de ondernemer in staat te stellen door te pakken met duidelijk geïdentificeerde (en zo nodig ingeperkte) risico’s. Sinds de start van Van der Veer Legal voel ik mij prettig en nuttig in het helpen van mijn klanten op een manier die bij mij past: actief meedenken, oplossingen aandragen hoe het wél kan en het verschil maken.

Voor een vrijblijvend oriënterend gesprek kom ik graag bij u langs!

Over van der
Veer Legal

Remco van der Veer (1971)
Verkorte CV, klik hier.

Na mijn studie Notarieel Recht ben ik ruim negen jaar werkzaam geweest op de Rotterdamse en Londense vestigingen van het internationale advocatenkantoor NautaDutilh. In een algemene ondernemingsrechtelijke praktijk temidden van advocaten en fiscalisten waren mijn voornaamste werkgebieden: overnames, (her-)financieringen & zekerheden, fusies, algemeen ondernemingsrecht en onroerend goed.

Na een periode in Londen, een wereldreis en terugkomst op kantoor Rotterdam ben ik mij gaan richten op een carrière buiten de juridische adviespraktijk. Er volgde een scala van mooie internationale ondernemingen: ASML (Veldhoven), DAF Trucks (Eindhoven), Samsung Electronics Benelux (Schiphol en Brussel), Lumileds (een Philips spin-off – met hoofdkantoren op Schiphol en in San José) en Kiadis Pharma (Amsterdam).

Na ruim 20 jaar gecombineerde ervaring in de internationale advocatuur en het internationale bedrijfsleven ben ik in de zomer van 2018 gestart met Van der Veer Legal.

Bij Van der Veer Legal zet ik niet alleen mijn jarenlange ervaring als veelzijdig jurist in. Ook mijn kwaliteiten als ondernemer én mijn Brabantse roots komen van pas. Nauwkeurigheid en deskundigheid zijn volgens mij niet de enige essentiële eigenschappen voor een goed ondernemend jurist: gezelligheid, relaties bouwen (en onderhouden!) en gastvrijheid zijn net zo onmisbaar voor een vruchtbare en duurzame samenwerking.

Jurisme niet als doel, maar als een middel om de ondernemer in staat te stellen door te pakken met duidelijk geïdentificeerde (en zo nodig ingeperkte) risico’s. Sinds de start van Van der Veer Legal voel ik mij prettig en nuttig in het helpen van mijn klanten op een manier die bij mij past: actief meedenken, oplossingen aandragen hoe het wél kan en het verschil maken.

Voor een vrijblijvend oriënterend gesprek kom ik graag bij u langs!

Back To Top